Kedves Olvasó!

Logisztikai szolgáltatásokra specializálódott, magyar tulajdonú családi középvállalkozásunkat 1994-ben alapítottuk.

Cégünk a nemzetközi kereskedelem közvetett adózási és egyéb adminisztratív feladataival kapcsolatosan nyújt ügyintézési és szakértői szolgáltatásokat, kiemelten a vám, a termékdíj, az intrastat, az áfa, az EKAER, és a jövedéki ügyek területén.

Tevékenységünket jellemzően folyamat-outsourcing jelleggel, azaz a megbízó saját, belső vámcsoportjaként, a szükséges szakképzett munkaerő valamint a teljes szakmai háttér és irányítás biztosításával látjuk el.

Büszkék vagyunk arra, hogy meghatározó, multinacionális termelő és logisztikai szolgáltató partnereink folyamatosan, többen 15 évet meghaladóan igénylik közreműködésünket.

Magas minőségi sztenderdjeinknek, szakmai felkészültségünknek, gyorsaságunknak, rugalmasságunknak és fedhetetlenségünknek, valamint a logisztikai érdekképviseleti szervezetekben betöltött meghatározó pozíciónknak köszönhetően szolgáltatási területünkön piacvezetők vagyunk.

Tisztában vagyunk vele, hogy partnereinknek nem elvont, jogszabályi hivatkozásokra van szüksége, hanem arra, hogy az egyéni igényeiket szem előtt tartva, önállóan tervezzük és szervezzük kapcsolódó tevékenységüket, jogi felelősséggel képviseljük Őket, és minőségi szolgáltatást nyújtsunk a folyamatosan változó jogszabályok keretei között.

Mindezeken túl megingathatatlanul hiszünk a vámszakma folytonosságában és a tradíciók tiszteletében.
A kiváló elődök szellemisége és erkölcsi értékei motiválnak bennünket arra, hogy a partnereink, munkavállalóink és környezetünk hosszú távú érdekeit szem előtt tartva dolgozzunk a mindennapokban.

Üdvözlettel:

Tüske Péter
tulajdonos

tüske péter
2016 © Uniós Vám