Kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót, majd legyen szíves kitölteni a lap alján található űrlapot! Együttműködését köszönjük!

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló  AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE  (a továbbiakban: Rendelet) előírja, hogy az  Adatkezelő megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintett részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó,  minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa, továbbá hogy az Adatkezelő elősegíti az érintett jogainak a gyakorlását. 

Az érintett előzetes tájékoztatási kötelezettségét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény is előírja.

Az alábbiakban olvasható tájékoztatással e jogszabályi kötelezettségünknek teszünk eleget.

AZ ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

E tájékoztatás kiadója, egyben az Adatkezelő:

Cégnév: J&J Center Kft.

Székhely: 2040 Budaörs, Szabadság út 94.

Adószám: 10920992-2-13

Képviselő: Tüske Zsuzsanna

ADATFELDOLGOZÓK MEGNEVEZÉSE

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel.

Az adatfeldolgozó igénybevételéhez nem kell az érintett előzetes beleegyezése, de szükséges a tájékoztatása. Ennek megfelelően a következő tájékoztatást adjuk: adatait nem továbbítjuk adatfeldolgozók részére.

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA

Álláspályázat elbírálása, későbbi nyitott pozícióra való megkeresés elősegítése.

AZ ADATKEZELÉS JOGALAPJA

Az érintett hozzájárulása.

A SZEMÉLYES ADATOK CÍMZETTJEI

Címzettek, akik megtekinthetik a személyes adatokat: a Társaság vezetői és a toborzással foglalkozó munkavállalók. Más munkavállalók és harmadik személyek az adatokhoz nem férnek hozzá.

A SZEMÉLYES ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA

Az álláspályázat lezárulását követő maximum 5 év.

TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT JOGAIRÓL

Önnek, mint érintett személynek joga van kérelmezni az adatkezelőtől az Önre vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint  joga van az adathordozhatósághoz.

Joga van a hozzájárulása bármely időpontban történő visszavonásához, amely nem érinti a visszavonás előtt a hozzájárulás alapján végrehajtott adatkezelés jogszerűségét.

Joga van a felügyeleti hatósághoz (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) panaszt benyújtani.

A fenti információkat és tájékoztatást tudomásul vettem, lent megadott személyes adataim fentiekben megjelölt célú kezeléséhez

    Pályázó neve*

    Születési hely, idő*

    E-mail cím*

    A *-al jelölt rész kitöltése kötelező!

    Kedves Látogatónk, weboldalunk sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében weboldalunk igénybevételéhez, kérlek engedélyezd a sütik használatát! További információ

    A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

    Bezárás